Appartement Blue Laguna Split - Regio Split

prijs vanaf € 70 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Split en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Nieuw ingericht appartement (woonkamer met twee slaapkamers) met uitzicht op zee, Žnjan-Split. Het appartement is van alle gemakken voorzien. Het appartement heeft ook een prachtig balkon met uitzicht op zee. Voor het appartement is een parkeerplaats. Het Žnjan-strand ligt op 10 minuten lopen. Op het strand zijn er veel voorzieningen voor kinderen, cafés etc. Naar het centrum is het ongeveer 7-8 minuten rijden. Het appartement beschikt over breedbandinternet en veel tv-programma's, meer dan 100 programma's.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Het voorschot bedraagt 50% van de totale prijs, na betaling van het voorschot wordt ervan uitgegaan dat de accommodatie is gereserveerd. De rest van de prijs wordt bij aankomst betaald. De ideale aankomsttijd is 's middags, na 16.00 uur. De ideale vertrektijd is 's ochtends tot 10.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Het is mogelijk om 30 dagen voor aankomst te annuleren met restitutie van het voorschot. Bij annulering na 30 dagen heeft de verhuurder het recht het volledige bedrag van het voorschot te behouden.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 700 m
  • Strand: 700 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Blue Laguna
Igor Boka Aanbieder vanaf 2020
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
De advertentie Appartement Blue Laguna heeft 4707 keer bekeken sinds 25.07.2020.