Appartement Evas PlaceSplit - Regio Split

prijs vanaf € 49 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Split en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Een ruim en gezellig ingericht 2osoban appartement in een nieuw gebouw in het centrum van de stad, op 10 minuten lopen van het paleis, dat plaats biedt aan maximaal 5 personen. Prijs is inclusief high speed draadloos internet (WiFi), gesloten garage in het gebouw (18m2) en andere benodigdheden. Gasten van het volledige beschikking: > Volledig ingerichte keuken met schiereiland (afwasmachine, waterkoker, koffiezetapparaat, koelkast met vriesvak, gasfornuis en oven) > OPEN-SPACE ruimte, met inbegrip tafel 6ero mensen en een lederen bank, die nog een persoon kan slapen > Slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200), een grote kledingkast en een lcd-tv > Kleine kamer met een stapelbed standaard formaat (90x200) met vaste kast en een bureau > Badkamer met comfortabel ligbad, toilet kom, bidet en wastafel > Toiletten en de toiletten en wasmachine > Balkon over de open ruimte gebied, met stoelen en een tafel voor het eerste kopje koffie met een uitzicht over de stad :)

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
> Check-in na 13h, check-out tot 10:00 > De opmars van de gehele boeking is 20% > Reserveren per telefoon of e-mail (bij voorkeur) > Cash of account.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 900 m
  • Strand: 1.5 km
  • Centrum: 700 m
  • winkel: 10 m
  • Apotheek: 20 m
  • Bank: 20 m
Soort strand
Zand, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
> Een garage ruimte in het gebouw inbegrepen in de prijs, die van groot belang is met betrekking tot de locatie waar het is anders een probleem om uw auto parkeren. > Vanuit de kamers gelegen aan de oostkant een uitzicht op de klokkentoren. Duje, zee en de eilanden. > Daar ben je altijd welkom mappen van Split, suggesties voor uitstapjes, de lijst van onze favoriete restaurants en alles wat uw bezoek kunt maken naar Split aangenaam :) > In de directe omgeving van het appartement zijn tal van cafés, restaurants, banken, winkels, krantenkiosken, bakkerijen etc.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Evas Place
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
London,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Evas Place, Juni 2016
Uitstekend!

Apartments Eva's Place is de perfecte plek voor een actieve vakantie, het appartement is prachtig en blij ons, veel licht en conformiteit! De locatie is geweldig, in de buurt van de omgeving heb je alles wat je nodig had, winkels banken, bars en health food restaurant die we vonden! Antonia wachtte ons een uur langer, want ons vliegtuig was laat en het was geen probleem voor haar helemaal niet, stuurde ons waar we goed kunnen eten en wat te zien, de gastvrouw moet altijd als haar! Garage hielp ons, wij niet moeten denken over waar te parkeren. Bedankt voor alles, ik hoop je weer te zien! Martine & Mark

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Split,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Evas Place, Juni 2016
vakantie

Appartement is echt mooi en comfortabel meer dan foto's kunnen zeggen! We hadden een garage inbegrepen in de prijs, die was geweldig met betrekking tot het verkeer in Split. De locatie is perfect te wijten aan niet in het noisiy centrum, maar zeer dicht bij het, op slechts 10 minuten lopen en daar ben je. In de buurt van de plaats zijn veel van de winkel die u kunt gebruiken om uw vakantie (banken, wisselkantoren, ...) en uw dagelijkse stemming (bakerys, koffiebars, helthy food stands etc.) start Antonia verwelkomde ons hartelijk en gaf ons kaarten en flyers helpt ons om ons verblijf te organiseren, hadden we alles wat we nodig hadden, zelfs nog meer! We zouden graag terugkomen! Dank je!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
A G Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Wets student, 24 jaar oud, zeer geïnteresseerd in de job huurders. Ik reis veel en weten wat het betekent voor mij een goede gastheer, en dus ik probeer te gedragen en aan haar gasten, en ze maken hun verblijf nog aangenamer.

De advertentie Appartement Evas Place heeft 5352 keer bekeken sinds 06.06.2016.