Appartement SinySplit - Regio Split

prijs vanaf € 150 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Split en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Appartement Siny uitgerust en modern appartement, gelegen nabij het centrum van Split. Als gasten van onze suites zeer snel kunt u naar Split waterfront of het mooiste strand Bacvice voor wat nodig zal zijn slechts enkele minuten. Het appartement is gelegen op de 3e verdieping van een modern en onlangs gerenoveerd gebouw, heeft een oppervlakte van 70 m2 en is geschikt voor maximaal vier volwassenen. Nabij is er een supermarkt, fruit winkel, bank, postkantoor, openbare parkeerplaatsen en andere noodzakelijke voorzieningen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om uw reservering te verblijf te bevestigen is vereist om een ​​aanbetaling van 30% van de totale prijs ten koste van de gastheer die per e-mail zal worden geleverd te betalen. Na ontvangst van de betaling ontvangt u een bevestiging ontvangt dat de voorschotten ontvangen en dat het appartement is voor u gereserveerd op de afgesproken tijd en het overeengekomen aantal personen. Bij aankomst, de klant betaalt de rest van de overeengekomen prijs voor de kamer en de overgave van paspoort of identiteitskaart voor inspectie voor inschrijving in het gastenboek. Aankomst van de gasten begint om 13.00 uur op de dag van aankomst en het appartement verlaten en terug te keren de sleutel om 10.00 uur op de dag van vertrek. Voor andere dagen van aankomst en vertrek, neem dan contact met ons op.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 500 m
  • Strand: 500 m
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 500 m
  • Bank: 50 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 400 m
  • Treinstation: 400 m
  • Haven: 500 m
Extra faciliteiten
Het appartement bestaat uit een hal, woonkamer, twee slaapkamers, keuken, eetkamer, badkamer en een balkon. Het appartement is voorzien van airconditioning. Onze gasten hebben tot hun beschikking is ook uitgerust keuken (koelkast, kookplaat, afzuigkap, mixer, bestek en servies), wasmachine, kabel-tv, gratis internet (WiFi), een schone lakens, handdoeken en een föhn component maken deel uit van ons aanbod. Onze gasten zullen zeker genieten van de aangename en goed ingerichte woonkamer. Het grote voordeel van onze appartementen zijn twee aparte slaapkamers met een tweepersoonsbed.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Siny
Nives Burger Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
De advertentie Appartement Siny heeft 2307 keer bekeken sinds 29.01.2017.