Stacaravan TonkaSveti Juraj (Jurjevo) - Kvarner

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Geniet van de prachtige omgeving van deze romantische plek in de natuur. De camping ligt op een prachtig deel van de kust van Podvelebit, direct aan zee. We hebben een parkeerplaats gereserveerd voor onze gasten en een ligplaats voor een boot (als u er een heeft). Stacaravan heeft 24 m2 + overdekt terras (24 m2) met eettafel (6 personen) en gasbarbecue + zithoek Capaciteit: 5+2 1 slaapkamer met tweepersoonsbed 1 slaapkamer met twee aparte bedden en een stapelbed. Ideaal voor kinderen 1 badkamer Keuken en woonkamer met een bank met bedfunctie (2 personen) Strand ca. 15m Onze stacaravan stond vroeger in het Soline-kamp in Biograd na Moru. Sinds dit jaar is het gevestigd in het Rača-kamp in Sveti Juraj, vlakbij Senj. Huisdieren zijn welkom :)

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Onafhankelijke check-in Registratie bij de receptie van de camping Check-in: 14:00 Check-out: 10:00 Betaling vindt plaats via internetbankieren of betaling op de rekening. Om een appartement te reserveren dient u 30% van het totaalbedrag vooraf te betalen. Wij sturen u een schriftelijke bevestiging van de reservering (voucher). Toeristenbelasting is niet bij de prijs inbegrepen. Bedragen: € 1,06/dag per persoon € 0,53 kinderen van 12 tot 18 jaar kinderen tot 12 jaar betalen geen verblijfsbelasting De eindschoonmaak bedraagt € 80.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
De gast kan de reservering op elk moment tot 30 dagen voor aankomst annuleren, met teruggave van het voorschot.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Restaurant: 20 m
  • Dokter: 11 km
  • Apotheek: 11 km
  • Tankstation: 10 km
  • Busstation: 11 km
  • Vliegveld: 65 km
  • Nationaal Park: 35 km
Soort strand
kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
- Airco - Gasfornuis - Koelkast met vriesvak - Magnetron - Koffiezetapparaat - Waterkoker - Gratis WiFi - Haardroger - Handdoeken en beddengoed - Gasbarbecue - Parkeerplaats - Bootaanlegplaats De camping beschikt over een kinderspeelplaats, restaurant en koffiebar .
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Stacaravan Tonka
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Antonija Džijan
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Hallo, ik ben Antonija, een liefhebber van natuur, kunst, reizen en boeken. Ik sta tot uw beschikking voor alle vragen voor en tijdens uw verblijf. Onze stacaravan stond vroeger in het Soline-kamp in Biograd na Moru. Sinds dit jaar is het gevestigd in het Rača-kamp in Sveti Juraj, vlakbij Senj. Wij zijn bereikbaar op de volgende nummers: +385 97 7055416 +43 660 3876464

De advertentie Stacaravan Tonka heeft 800 keer bekeken sinds 16.04.2024.