Appartementen BartolTrogir - Regio Split

prijs vanaf € 40 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Trogir en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Bartol appartementen zijn gelegen op het eiland Ciovo, op slechts 400 meter loopafstand van het centrum van de stad. Modern design is te vinden op de eerste verdieping van een vrijstaand huis met een balkon met uitzicht op de zee. We hebben twee appartementen (2 2). De appartementen hebben een soortgelijke inrichting die bestaat uit een slaapkamer met een bed voor 2 personen, badkamer, keuken, eettafel en een zithoek met een slaapbank voor 2 personen. Beide appartementen zijn uitgerust met een lcd-tv, satelliet-tv, airconditioning en gratis draadloos internet. Gratis parkeergelegenheid voor al onze gasten is inbegrepen. De appartementen worden omgeven door prachtige pijnbomen en heeft een balkon met uitzicht op de Adriatische Zee. Aan de voorzijde van de appartementen, hebben we een tuintafel en stoelen, waar de gasten kunnen zitten en genieten van het uitzicht op de zee. Alle gasten kunnen een grill / barbecue op het terras in de buurt van het appartement. Om de eerste rotsachtige strand te bereiken is slechts 2-3 minuten lopen. De tweede dichtstbijzijnde is kiezelstrand, 10 minuten lopen van ons appartement. Wij zijn de ideale plek voor uw vakantie en een tour van Dalmatië !!!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Check-in is 14:00 uur. Check out is 10:00. Het aantal dagen dat u wilt reserveren is niet beperkt. Wijzigen gasten flexibel. De aanbetaling is 20% van het totale bedrag dat in de euro moet worden betaald op onze bankrekening (de uiteindelijke kosten van de overdracht van geld van de bank van de klant draagt ​​I). In geval van annulering of no-show, de aanbetaling wordt niet gerestitueerd. Na de betaling wordt bevestigd en de boeking. De rest van het bedrag gast betaalt direct in contanten bij aankomst. Voor elke reservering de gasten behoren het wetsvoorstel zal zijn. Ook nemen we een borg (€ 100), die netjes terug bij vertrek als er wat schade in het appartement geweest. Van onze gasten wordt verwacht dat zij de huisregels te respecteren.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 70 m
  • Strand: 70 m
  • Centrum: 400 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 500 m
  • Apotheek: 200 m
  • Bank: 300 m
  • Postkantoor: 300 m
  • Tankstation: 500 m
  • Busstation: 400 m
  • Treinstation: 15 km
  • Vliegveld: 3 km
  • Haven: 300 m
  • Sportactiviteiten: 300 m
  • Discotheek: 200 m
  • Casino: 200 m
  • Nationaal Park: 50 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Gratis toegang voor onze gasten: parking, airconditioning, satelliet-tv, internet, barbecue, handdoeken en beddengoed (om de zeven dagen). Als u een transfer van de luchthaven van Split naar het appartement en de rug nodig heeft, kunnen wij u helpen in de horeca tegen een redelijke prijs. Ook hebben we twee fietsen te huur. Mijn familie woont in het huis naast het appartement, zodat u kunt ontmoeten in persoon, per telefoon of online - afhankelijk van wat de klant wil. Elke gast persoonlijk welkom en geef ze de sleutels van het appartement en de nodige registratiegegevens gasten. Huisdieren niet toegestaan.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Bartol
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 6 reacties
London,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Mei 2015
Ontspannen week in het appartement Bartol

We hadden een zeer ontspannen week in het appartement Bartol. Het appartement was ruim, comfortabel, schoon en het balkon had een prachtig uitzicht op de zee. Het was echt een goede locatie, rustig, gemakkelijk te voet naar de oude stad en makkelijk te lopen naar een aantal prachtige stranden. Josipa en Nenad waren beide zeer vriendelijk en behulpzaam - dank u zeer! Dit is een prachtig appartement in een geweldige locatie en we zouden het aanraden aan iedereen die willen Trogir te bezoeken.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Berlin,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Oktober 2015
warme gastvrijheid, geweldige locatie

Het appartement was geweldig. Precies hoe we hadden gedacht. We brachten een week in Trogir met onze 10 maanden oude baby. Josipa en Nenad bood ons ook een babybedje. De locatie is perfect, want je kunt lopen naar het centrum van Trogir en bekijk de jachten en hebben een diner. Het strand bij het appartement is ook leuk. Het balkon is zo mooi :-) Gewoon perfect. Dank u Josipa & Nenad!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Chicago,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, September 2015
Mooie familie en geweldige gastheren!

Hun appartement was precies zoals beschreven. Geweldig uitzicht op zee vanaf het balkon en een fantastische locatie. Op loopafstand van Trogir en de stranden van Ciovo. Nenad pikten me op van de luchthaven voor een kleine vergoeding, die goedkoper zijn dan onderhandelde Taxi tarieven was. Hij gaf me ook met veel reizen en toeristische informatie over Trogir. Mooie familie en geweldige gastheren! Zeer meegaand!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Josipa Radenković Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Hi! We zijn traditionele Kroatische familie die in een prachtige stad Trogir aan de Adriatische zee leven. Mijn man Nenad en ik heb twee kinderen, jongen en meisje Klara Bartol. Nenad \ s vader Peter is ook bij ons wonen. We leven in een huis naast het appartement, zodat we kunnen zeer behulpzaam en snel en de gasten verzoeken. Als een familie, we houden van reizen en tijd doorbrengen fietsen in de natuur. Wanneer we reizen we zeer actief zijn, kunnen gebruikers alles, maar ook het hebben van een rustig diner in het einde van de dag wordt zeer gewaardeerd te zien. Ons motto is om je leven ten volle.

De advertentie Appartementen Bartol heeft 12272 keer bekeken sinds 01.06.2014.