Appartementen MarinaTrpanj - De regio Dubrovnik

prijs vanaf € 35 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Trpanj en De regio Dubrovnik!
Beschrijving van de woning

Marina Apartments zijn een ideale keuze voor diegenen die willen warme zomerdagen doorbrengen op een van de mooiste stranden Peljesac prachtige en plezierige nacht in het kleine dorpje Lower Fever. Ze bevinden zich op 20 Minuda loopafstand van het strand geweldig dat volgens de legende dankt haar naam aan Maria Teresa die was onder de indruk van haar schoonheid. Werken rustige omgeving is ideaal voor gezinnen met kleine kinderen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De betaling gebeurt in contanten bij aankomst bij de appartementen. Houd rekening met een voorschot dat wordt betaald op de rekening eigenaar is 30posto gereserveerde accomodatie. Inchecken 12:00 Check out 11:00 Mogelijke regelingen
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 2 km
  • Strand: 2 km
  • winkel: 7 km
  • Restaurant: 2 km
  • Dokter: 7 km
  • Apotheek: 7 km
  • Postkantoor: 7 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Naast een welkomstdrankje die je ooit zult krijgen zijn er mogelijkheden voor het proeven van de beroemde Peljesac wijnen en brandy. Je gastheren zullen blij zijn om hun Small Business en boerderijdieren geiten, een ezel, kippen, kalkoenen en dergelijke te tonen. Aan de voorzijde van de appartementen is er een mogelijkheid om brood en gebak elke ochtend te kopen.
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Marina
Marina Grljušić Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Family Grljušić bezig voor 20 jaar in het huren wooneenheden gasten uit de hele wereld. Ons doel is altijd een tevreden klant geweest en daarom hebben we de toeristen dat we jaar na jaar terugkeren voor vele jaren. Als student heb ik toerisme reservering familie suites en accommodatie voor alle informatie zijn beschikbaar.

De advertentie Appartementen Marina heeft 5953 keer bekeken sinds 22.05.2015.