Vakantiehuis Pokraj MoraTrpanj - De regio Dubrovnik

prijs vanaf € 180 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Trpanj en De regio Dubrovnik!
Beschrijving van de woning

Deze prachtig ingerichte huis is gelegen in een rustige en stille omgeving, aan de zee. Het bestaat uit drie slaapkamers, geschikt voor vijf personen, goed uitgeruste keuken, woonkamer en een terras met een adembenemend uitzicht op het kristalheldere water biedt tegemoet te komen. Het is ideaal voor iedereen die wil om te ontspannen met het geluid van de golven, zonnen en zwemmen wanneer ze maar willen, gradelati en de hele dag buiten. Er is ook een hele tuin met barbecue, evenals twee parkeerplaats. De afstand van het pittoreske dorpje Trpanj op 15 minuten lopen langs de zee.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Reservering is mogelijk via e-mail of mobiele telefoon ten minste twee dagen voor de mogelijke komst. Minimum verblijf is 6 dagen. Betaling van 50% voorschot, direct na de boeking en de resterende 50% bij aankomst.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 500 m
Soort strand
Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Wij bieden gratis shuttle service voor de gasten aankomende en vertrekkende vliegtuigen, met aerodoroma in Split en Dubrovnik, op voorwaarde dat alle bagage past in de kofferbak van de auto Renault Laguna. Gasten zullen worden begroet door verse en lokale groenten en fruit, zelfgemaakte brandy en een liter olijfolie.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis Pokraj Mora
Matea Srhoj Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
De advertentie Vakantiehuis Pokraj Mora heeft 4549 keer bekeken sinds 12.06.2016.