Vakantiehuis Wellness GudciVelika Gorica - Zagreb en Centraal Kroatië

prijs vanaf € 220 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Velika Gorica en Zagreb en Centraal Kroatië!
Beschrijving van de woning

Het vakantiehuis "Wellness House Gudci" is gelegen op de heuvels van Vukomeričke gorice, in de stad Gudci. Het is omgeven door bossen, wijngaarden en pure natuur. Het zit vol met inhoud voor rust en amusement. Het is 15 minuten rijden naar de luchthaven Franjo Tuđman. Het bevat een grote sauna voor 5 personen met een ligplaats en de mogelijkheid om de temperatuur aan te passen zodat je zowel een Finse als een Biosauna hebt, afhankelijk van je behoeften, vloerverwarming is in de hele wellnessruimte, een hydromassagebad met een groot aantal jets en een Ozonator die verantwoordelijk is voor de constante waterdesinfectie. Een aromatherapie-diffuser is beschikbaar voor alle gasten. Het Wellness Center is 24 uur per dag beschikbaar en heeft een eigen aparte ingang. Het uitzicht is alleen van de natuur. Verduisteringsgordijnen, LED verlichting, sterrenhemel, grote thermostatische douche. Door de thermische afdekking van het zwembad kan de temperatuur van het hydromassagebad individueel worden aangepast. Kleurentherapie is beschikbaar in de sauna en het hydromassagebad.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Check-in op de dag van aankomst vanaf 15.00 uur Check-out op de dag van vertrek tot 11.00 uur
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
Extra faciliteiten
vakantiehuis huis voor kleine feesten kuurcentrum mini wellness jacuzzi Finse sauna overdekt terras relaxzone relax loungestoelen boswandelingen
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis Wellness Gudci
Maja Božić
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Vakantiehuis Wellness Gudci heeft 3075 keer bekeken sinds 19.04.2023.