Appartementen MaslinaVinišće - Regio Split

prijs vanaf € 40 per nacht
Beschrijving van de woning

Eengezinswoning met appartementen en meer dan 20 jaar ervaring in verhuur. Wij zijn gevestigd in het kleine, zonnige vissersdorpje Vinišće. Het gebouw bestaat uit 5 appartementen in één gebouw en een studio-appartement direct aan zee. Op het ruime perceel naast het huis is er een zwembad met interne trap, afmeting 12x6 en 1-1,5 m diep, een midgetgolfbaan en een tuinhuisje met zitje en biljart. Daarnaast hebben we een basketbalveld, een buitenbarbecue en een parkeerplaats als je met de auto komt. Het interieur van het appartement bestaat uit twee kamers, een keuken met een woonkamer, een badkamer en een hal. Elke kamer is uitgerust met bedden van de hoogste kwaliteit en comfort. De keuken bevat alles wat nodig is om te koken (kookplaten, oven, broodrooster, waterkoker, magnetron, vriezer, diverse gebruiksvoorwerpen voor het bereiden van voedsel en maaltijden). Vanuit de keuken en kamers is er een uitgang naar de ruime terrassen met zicht op zee. Als u een liefhebber bent van de natuur en een rustige omgeving en topservice, dan zijn wij de ideale keuze voor u.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Vertrektijd is 10.00 uur en aankomsttijd is 16.00 uur, als het appartement vrij is, is het mogelijk om eerder naar binnen te gaan. Vooruitbetaling op de rekening, en de rest wordt betaald bij aankomst. Neem voor alle details contact met ons op via milkapetrov74@gmail.com of mobiel nummer +385 98 657 916.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Restitutie van het voorschot is mogelijk bij annulering minimaal 30 dagen vanaf de aankomstdatum.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Postkantoor: 200 m
  • Busstation: 200 m
  • Haven: 300 m
  • Discotheek: 200 m
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
De prijs is inclusief een welkomstdrankje en zelfgemaakte gedroogde vijgen. Het is mogelijk om een boot te huren voor georganiseerde excursies.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Maslina
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Milka Petrov
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Maslina heeft 5467 keer bekeken sinds 11.05.2023.