Appartement M & EVodice - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 80 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Vodice en De regio Sibrenik!
Beschrijving van de woning

Ons M&E appartement biedt accommodatie voor 6 personen in Vodice, op 1 km van ACI Marina en op 2,8 km van Hacienda Nightclub. Het is zeer modern, afgewerkt met materialen van de hoogste kwaliteit. De woonkamer en het balkon kijken uit op zee, zo'n 400 meter verderop. Er is gratis WiFi op het terrein. Gasten hebben de beschikking over een woonkamer met keuken, twee tweepersoonsslaapkamers, twee badkamers en een ruim balkon met uitzicht. De uitrusting van het appartement omvat: woonkamer - flatscreen-tv (zogenaamde banaan) met toegang tot satellietzenders - hoekbank met slaapfunctie - vitrinekast - bijzettafel. Keuken - elektrische kookplaat - elektrische oven - waterkoker - broodrooster (broodrooster met kleine grill) - bestek, borden, glazen, kopjes, potten, pannen enz. - tafel + stoelen Slaapkamers - bedden - kleerkasten gootsteen met plank en spiegel - bidet - toiletpot - douchecabine met douche - wasmachine WC - toiletpot - wastafel Er is gratis parkeergelegenheid voor één auto, en er is een gratis stadspark in de buurt indien nodig. Vanwege het feit dat de eigenaren buitenlanders, contact met ons opnemen via e- mail goha605@interia.pl. Het appartement heeft een Kroatische nationale dienst.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Centrum: 1 km
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 800 m
  • Dokter: 900 m
  • Apotheek: 800 m
  • Bank: 900 m
  • Postkantoor: 700 m
  • Tankstation: 700 m
  • Haven: 800 m
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
De stad Vodice met een dagelijkse bevolking van iets meer dan 6.000. bewoners zijn een van de meest bezochte resorts in Kroatië. De stad ligt in het noorden van Dalmatië, vlakbij Sibenik. Vodice ligt in een baai met diverse mooie eilanden. In het centrum van het resort is er een jachthaven, en ernaast - in beide richtingen - lange en mooie stranden met een zachte afdaling naar de zee. De stad heeft geen bijzonder centrum. Langs de zee loopt een straat waar het leven van bewoners en toeristen zich voortzet. De straat doet ook dienst als zeeboulevard waar toeristen - vooral 's avonds, de hele dag wandelen. Langs de boulevard en aangrenzende pleinen zijn er talloze restaurants, tavernes en bars. Velen van hen hebben tafels buiten gedekt. Er zijn ook boetiekjes en souvenirwinkels. Het hele kustgebied in het stadscentrum wordt ingenomen door een prachtige jachthaven, en sommige boten en jachten kunnen worden gehuurd. Aan de andere kant zijn andere boten eigendom van rijke mensen die elke dag in andere delen van Europa wonen en alleen voor zomervakanties naar Kroatië komen. Wat betreft voedselprijzen, ze zijn vergelijkbaar met de prijzen in Polen en zelfs goedkoper. De meest populaire supermarkten in de stad zijn: Plodine. Verbruik, Lidl, etc.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement M & E
Małgosia i Edmund Rybiccy Aanbieder vanaf 2021
Spreekt:
Kroatisch, Duits, Pools,
De advertentie Appartement M & E heeft 10652 keer bekeken sinds 12.04.2021.