Appartement RitaVodice - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 90 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Vodice en De regio Sibrenik!
Beschrijving van de woning

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en is volledig uitgerust om het de familie comfortabel te maken tijdens hun verblijf. Het is ingericht in een retrostijl die doet denken aan de Middellandse Zee zoals die vroeger was, zodat de gast het gevoel heeft dat hij zijn grootouders komt bezoeken, in zijn eigen huis. Elk detail is met liefde gekozen of gemaakt, zodat het alles heeft wat een modern huishouden nodig heeft. Het huis waarin het appartement zich bevindt is omgeven door mediterrane planten, rozen, citrusvruchten, een grote vijgenboom en een kersenboom. De gast heeft 5 minuten lopen naar het strand en 15 minuten lopen naar het centrum met alle voorzieningen van een kleinere stad. Het huis ligt in een rustige omgeving en er is een politiebureau op 50 meter afstand. Vodice is perfect gelegen aan de centrale Adriatische Zee, wat het aantrekkelijk maakt voor dagtochten binnen een straal van ca. 100 km (Zadar, Šibenik, Dalmatinska Zagora, Skradin, Split, Krka-watervallen, Kornati, de eilanden Prvić en Zlarin, fietspaden , onlangs gerenoveerde promenade naar de naburige stad Tribunj...).

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De afspraak wordt gereserveerd nadat de gast een aanbetaling van 30% van de totale prijs van de accommodatie heeft betaald op de rekening van de gastheer, die aan de gast zal worden meegedeeld, en de gast zal de rest van 70% onmiddellijk betalen na aankomst in het appartement. Gasten worden vanaf 14.00 uur ontvangen, waarbij ze persoonlijk worden begroet door hun gastvrouw, terwijl het appartement bij vertrek om 11.00 uur dient te zijn verlaten. De gast dient het appartement in dezelfde staat achter te laten als waarin hij het bij aankomst aantrof. We benadrukken vooral dat roken en het gebruik van bedwelmende middelen, evenals het meenemen van huisdieren, niet is toegestaan in het appartement. Om veiligheidsredenen is de gast verplicht om de airconditioner uit te schakelen, het dakraam in de badkamer te sluiten en het appartement af te sluiten telkens wanneer hij het appartement verlaat.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Annulering van de afspraak 30 dagen voor aankomst is kosteloos. In geval van annulering 30-15 dagen voor de geplande aankomst behoudt de gastheer de reservering voor honderd procent. Bij annulering minder dan 15 dagen voor de dag van geplande aankomst blijft de reservering in haar geheel behouden, behalve in geval van overmacht, waarbij met de gast tot tevredenheid van beide partijen een oplossing wordt gevonden die uiteindelijk een gemeenschappelijk doel.
Afstand vanaf de woning
  • Strand: 700 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 500 m
  • Apotheek: 500 m
  • Bank: 500 m
  • Postkantoor: 600 m
  • Tankstation: 300 m
  • Busstation: 500 m
  • Haven: 400 m
  • Sportactiviteiten: 400 m
  • Nationaal Park: 30 km
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
In het appartement wordt elke gast begroet met een welkomstdrankje, een zelfgemaakt, autochtoon snoepje of een andere specialiteit om de gast op te frissen na terugkomst van de reis. De gast heeft de beschikking over een volledig uitgeruste keuken zodat hij zich thuis kan voelen (koelkast met vriesvak, vriezer, magnetron en heteluchtoven, inductieplaat met 4 velden, mixer, broodrooster, waterkoker, TV, 120 TV programma's, Wi-Fi Fi, Bialetti mokka, cakemixer, zitmeubel op het balkon van 12 m2, klamboes, wasmachine, wasmiddelen, bad en shampoo voor de eerste hand, toiletpapier, beddengoed en handdoeken, tafelkleden, theedoeken, parkeren in de erf van het huis eronder met sleutel, een berging voor het opbergen van bagage en boodschappen, evenals de mogelijkheid om te genieten van rijpe vijgen voor wie na 1.8 komt.De gastvrouw heeft persoonlijk twee badjassen genaaid als blijk van aandacht voor haar gasten. dit is bij de prijs van de accommodatie inbegrepen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Rita
Renata Ćaćić-Sambolić Aanbieder vanaf 2022
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Een gepensioneerde advocaat die haar zomers in Vodice doorbrengt en graag haar vrienden vermaakt en zich verheugt als ze zich bij haar thuis voelen.

De advertentie Appartement Rita heeft 8372 keer bekeken sinds 20.06.2022.