Appartement ZizulaVodnjan - Istrië

prijs vanaf € 50 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Vodnjan en Istrië!
Beschrijving van de woning

Appartement Zizula is een nieuw appartement met 2 verdiepingen, 2 slaapkamers, 2 badkamers en een terras met barbecue. Op de eerste verdieping zijn een woonkamer en eetkamer, een volledig uitgeruste keuken en een badkamer. Op de tweede verdieping zijn er 2 slaapkamers en een badkamer. Op aanvraag beschikbaar: kinderbed en kinderstoel. Het biedt gratis WiFi, privéparkeergelegenheid en een fietsenstalling.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Voor reservering van het appartement, is een aanbetaling van 30% van de totale prijs verschuldigd, en de rest bij aankomst. Check in: 16.00 uur Uitchecken: 10 uur
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 7 km
  • Strand: 7 km
  • Centrum: 600 m
  • winkel: 1 km
  • Restaurant: 1 km
  • Tankstation: 500 m
  • Vliegveld: 20 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Vodnjan heeft een veelvoud aan historische gebouwen, een veelvoud aan kerken, een echte mummie, de hoogste klokkentoren in Istrië en enkele van de beste olijfolieproducenten in Kroatië. De stranden liggen op slechts 10-15 minuten rijden met de auto. Vodnjan heeft de langste straat in heel Istrië. Er is ook de smalste straat in Istrië. Vodnjan is de gastheer van het jaarlijkse Olive Tree Olive Festival. Het wordt gehouden in november, en hier kunt u enkele van de beste olijfolie proeven in Istrië. Sommige van 's werelds beste olijfoliën worden geproduceerd door olijfolieproducenten uit Vodnjan. De oudste olijven in dit gebied, Olivo de masina, zijn 500 jaar oud en produceren jaarlijks 400 kg olijven.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Zizula
Ana Valic Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans, Sloveens,
De advertentie Appartement Zizula heeft 19422 keer bekeken sinds 16.05.2018.