Vakantiehuis VesnaVukovar - Slavonië en Baranja

prijs vanaf € 350 per nacht
Beschrijving van de woning

De villa is volledig ingericht voor een aangenaam verblijf, gecategoriseerd met 4 sterren. Het bestaat uit vier slaapkamers, twee badkamers (een met een hydromassagebad voor twee personen en de andere met een douchecabine), een grote woonkamer en keuken, een galerij, een afgesloten terras voor tien personen met een grill en een broodoven. De verwarming is vloerverwarming en bijverwarming is een houtkachel. Grote parkeerplaats naast de faciliteit, kinderspeelplaats zowel naast de kerk als binnen de faciliteit. Omdat ik een fotovoltaïsche energiecentrale heb, is de vloerverwarming elektrisch. De accommodatie beschikt over 8 bedden en indien nodig is het mogelijk om 2 extra bedden te plaatsen

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De reservering wordt minimaal 2 dagen voor aankomst gemaakt, vervolgens wordt 70% van het voorschot op onze bankrekening gestort en de resterende 30% bij aankomst. Bij annulering wordt in dit geval het voorschot niet geretourneerd. Bij een reservering twee dagen voor aankomst wordt 50% van het voorschot op onze bankrekening gestort en de overige 50% bij aankomst. Bij een dergelijke reservering kan de gast 7 dagen voor aankomst de reservering annuleren met restitutie van het gehele reserveringsbedrag.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 20 m
  • winkel: 20 m
  • Restaurant: 11 km
  • Dokter: 11 km
  • Apotheek: 12 km
  • Bank: 11 km
  • Postkantoor: 12 km
  • Tankstation: 11 km
  • Busstation: 11 km
  • Vliegveld: 28 km
  • Sportactiviteiten: 11 km
Soort strand
Zand,
Extra faciliteiten
De villa is gelegen in een rustig pittoresk dorpje in Srijem langs de oevers van de Donau. Het ligt tussen de stad Vukovar en de stad Ilok, 12 km van Vukovar en 20 km van Ilok. Omdat het strand en de Donau op slechts 100 meter afstand van de accommodatie liggen, is het mogelijk om te zwemmen op het prachtige zandstrand van de Donau, te varen en vissen op de Donau, en te kamperen op een van de eilanden aan de Donau of op het meer ernaast. het dorp. Mogelijkheid om te fietsen op berg- of wegfietsroutes. De mogelijkheid om talrijke wijngaarden en talrijke wijnkelders te bezoeken, evenals kwaliteitswijnen en het brede gastronomische aanbod van deze regio te proeven. De prijs is inclusief welkomstdrankjes, die in een volle koelkast staan. Omdat ik denk dat ik een goede kok ben, kan ik op verzoek van de gast ook een lunch of een welkomstdiner bereiden met het eten van uw keuze, waarvoor een meerprijs geldt.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis Vesna
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Milan Miljković
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Een vriendelijke en behulpzame gastheer die u gastvrijheid en alle hulp zal bieden om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken in dit pittoreske deel van Srijem aan de Donau en de rijke wijngaarden, die rijk zijn aan historisch, etnologisch, cultureel en gastronomisch aanbod. Een goede kok en klaar om u kennis te laten maken met alle voordelen van deze regio.

De advertentie Vakantiehuis Vesna heeft 2989 keer bekeken sinds 29.09.2023.