Appartement LavandaŽaborić - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 100 per nacht
Beschrijving van de woning

Ons mooie appartement is gelegen in een van de mooiste baaien aan de Adriatische Zee. Een rustige en stille plek, het is gelegen in de baai van Jasenovo, die wordt gekenmerkt door een prachtige locatie, een kristalheldere zee en ongerepte delen van de natuur, en dit alles tussen de aantrekkelijke Adriatische toeristische weg en de azuurblauwe zee en in de directe omgeving nabijheid van de prachtige autocamping Jasenovo. Het appartement is gelegen op de 1e verdieping, heeft 2 slaapkamers, woonkamer met opklapbed en eetkamer, keuken, badkamer, balkon en beveiligde parkeerplaats voor uw auto. Het is uitgerust met meubilair van topkwaliteit, alle keukenapparatuur, airconditioning, gratis wifi, UHD smart-tv, PlayStation4, wasmachine, vaatwasser en andere handige apparaten. Ook wordt u gedurende de gehele duur van uw verblijf voorzien van beddengoed en handdoeken. Het luxe appartement is ontworpen als een perfecte accommodatie voor een gezin waar alle gasten hun eigen comfort en privacy hebben, wat ook een garantie is dat u hier een rustige en ontspannende vakantie zult doorbrengen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om een accommodatie te reserveren is het noodzakelijk om het afgesproken bedrag vooraf te betalen, waarbij het totale bedrag van de accommodatie uiterlijk op de dag van aankomst bij de accommodatie op de rekening is bijgeschreven. Aankomsttijd is vanaf 15.00 uur, vertrektijd is tot 10.00 uur. Wij respecteren iedere gast en willen en streven ernaar om hen comfort, veiligheid en hoge hygiëne te bieden in een ruimte waar roken niet is toegestaan, evenals de aanwezigheid van andere mensen zonder voorafgaand akkoord met de eigenaar van de accommodatie.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
OPMERKING VOOR 2020; Beste gasten, Allereerst vragen wij u gewetensvol en verantwoord te reizen en alle voorgeschreven veiligheids- en beschermingsmaatregelen in de strijd tegen het SARS-Cov-2-virus te respecteren. Wij hebben onze manier van annuleren van accommodatiereserveringen aangepast aan de nieuwe situatie, zo kunt u uw reservering 10 dagen voor de geboekte aankomstdatum annuleren, met 100% restitutie van het betaalde aanbetalingsbedrag. Indien u binnen 10 dagen voor de aangekondigde aankomst besluit de reservering te annuleren, houden wij de aanbetaling volledig in. Deze vorm van annulering van boekingen is geldig tot het einde van de pandemie wordt aangekondigd.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 20 m
  • Strand: 50 m
  • Centrum: 2 km
  • winkel: 1 km
  • Restaurant: 10 m
  • Dokter: 2 km
  • Apotheek: 10 km
  • Bank: 10 km
  • Postkantoor: 3 km
  • Tankstation: 10 km
  • Busstation: 10 km
  • Vliegveld: 50 km
  • Haven: 11 km
  • Discotheek: 15 km
  • Nationaal Park: 25 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
De omgeving van Šibenik is bijzonder en aantrekkelijk, en daarom buitengewoon aantrekkelijk voor alle natuur- en fietsliefhebbers, dankzij een extreem vertakt netwerk van berg- en wegfietspaden die zich over een totaal van 140 kilometer uitstrekken, meestal op macadam, terwijl op sommige plaatsen er zijn ook asfaltoppervlakken. We zijn 9 km van de stad Šibenik, 15 km van de stad Primošten, 16 km van het fort van St. Nikola en 25 km van het nationale park Krka en 50 km van de luchthaven van Split. We zijn gevestigd in de directe omgeving van het nationale park Kornati, het natuurpark Vransko Jezero en het natuurpark Telaščica.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Lavanda
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 15 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
-,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Augustus 2023
Heerlijk! ❤️

Een van de beste plaatsen waar we zijn geweest. Mevrouw M. is een uitstekende gastvrouw, zeer behulpzaam en vriendelijk. Alles is extreem schoon, netjes en geurig, veel servies en spullen die nodig zijn voor de keuken en een aangename vakantie en verblijf. Het strand in de directe omgeving van het appartement is schoon, mooi, er zijn plekken in de schaduw en de zee is erg schoon. We raden deze vakantieaccommodatie zeker aan, aangezien we elke zomer terugkeren.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Sveti Ivan Zelina,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Juli 2023
LAVANDA - een appartement voor alle huurders!

We zijn al jaren op vakantie aan de Adriatische Zee, maar we hebben ons nog nooit zo comfortabel gevoeld als in dit appartement. We voelden ons ontspannen als in ons eigen huis, maar toch gewaardeerd omdat we absolute waar voor ons geld kregen. De foto's die je in de advertentie ziet zijn mooi, maar ze kunnen niet het comfort overbrengen dat je voelt in de ruimte zelf. Vanaf de ingang van het appartement ruikt alles naar frisheid en netheid. Absoluut alles in het appartement is functioneel, mooi en op zijn plaats. Je krijgt het gevoel dat de eigenaren van het appartement echt geven om hoe de gasten zich daar voelen, en ze hebben het appartement ingericht alsof ze gasten van hun eigen appartement zouden zijn. Mirjana en Goran, de glimlachende en hartelijke eigenaren, verwelkomden ons hartelijk, lieten ons zien en instrueerden waar alles was en lieten ons onze vakantie in alle rust doorbrengen. Ze bevinden zich in de buurt en zijn altijd beschikbaar als je iets nodig hebt, maar ze zijn onopvallend en respecteren je rust. Voor het eerst in mijn leven rende ik niet naar de winkel, want alles wacht op je in het appartement - van wasmiddelen, nieuwe kleding, wasverzachter, handdoeken, dekens, insectenwerende middelen, alle huishoudelijke apparaten (vaatwasser, wasmachine , oven, magnetron, voor koffie met capsules in 3 soorten, blender, stofzuiger, grote tv met veel programma's, radio, Ps4, airconditioning...), twee keer zoveel vaatwerk... U krijgt zelfs opbergdozen aangeboden eten, folie voor eten, bakzakken... Ik geloof dat je zelfs thuis niet altijd al het bovenstaande in huis hebt :) En alles is geurig en schoon! Bovendien zijn alle apparaten van hoogwaardige en beproefde fabrikanten, dus ik heb er zelfs een paar opgeschreven, want zelfs thuis ben ik niet helemaal tevreden met sommige apparaten die ik bezit. Ik ben allergisch voor verbrande pannen, potten en botte messen, maar in Lavanda is alles als nieuw, alsof het net uit de winkel komt. In de koelkast werden we begroet door een plak prosciutto en kaas met olijven, twee flessen wijn, sap, een gekoelde watermeloen en een reep op tafel. Alle ramen zijn voorzien van horren, zonwering en binnenzonwering. Alle muren zijn smaakvol en modern ingericht met artistieke schilderijen. Het appartement is niet groot, maar het is zeer functioneel en biedt intimiteit in het appartement zelf omdat het 2 slaapkamers heeft, evenals buren die je nergens kunt ontmoeten, behalve bij de ingang van het gebouw. Het appart

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Kreuzau ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Juli 2022
Alles perfect!!!

Beste Mirjana, beste Goran! We brachten twee perfecte weken zomervakantie door in appartement Lavanda !!! Het hele gesprek bijna een jaar van tevoren was heel hartelijk. Zeker als het gaat om de ligplaats voor onze boot. Nogmaals bedankt voor de zorg! Toen we aankwamen werden we zeer vriendelijk en met een grote verrassing begroet. Het appartement is precies zoals getoond en beschreven en vooral super schoon. Het appartement was uitgerust met alles wat je nodig hebt. Er waren onder andere koffiecapsules, hygiëneartikelen en schoonmaakmiddelen aanwezig. Er was ook een SUP beschikbaar voor gebruik. Als je niet zo van de drukte houdt, ben je in Jasenovo in goede handen. Ideaal voor uitstapjes naar Šibenik, Primošten of Trogir. Al met al voelden we ons zeer op ons gemak en belonen we er graag 5. We komen zeker terug! Toen we afscheid namen, waren we erg blij met de "give away". Met vriendelijke groeten uit Duitsland HUMMEL familie

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Mirjana Španiček Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans, Spaans, Frans, Sloveens,
Meer informatie over de verhuurder

Beste gasten, ontvang het sterkste welkom in uw accommodatie, Lavender Apartment! Onze accommodatie was uitgerust om te voldoen aan de behoeften van de moderne gast van vandaag, uitgerust met de voorzieningen, het uiterlijk en de charme die geschikt zijn voor comfort en gemak. We hebben hopelijk uw verwachtingen kunnen verantwoorden.

De advertentie Appartement Lavanda heeft 52583 keer bekeken sinds 18.04.2016.