Appartement AbelaZagreb - Zagreb en Centraal Kroatië

prijs vanaf € 40 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Zagreb en Zagreb en Centraal Kroatië!
Beschrijving van de woning

Appartement Abel is een moderne en volledig uitgeruste appartement. Gelegen op de eerste verdieping van een nieuw gebouw met een lift, in een rustige buurt, op Kruge 9/1. vloer. Het appartement is ontworpen voor de korte termijn verhuur en is geclassificeerd met 4 sterren. De eerste halte is een honderd meter van het appartement. Het is slechts drie tramhaltes van het centrale busstation en tien minuten lopen van het Centraal Station appartement heeft een ideale locatie voor iedereen die naar Zagreb komen met de bus of de trein. Vanaf luchthaven van Zagreb naar het appartement komt u in 15 minuten met de auto. Het appartement bestaat uit een woonkamer, slaapkamer, een volledig uitgeruste keuken en eetkamer, badkamer met douche en een balkon. Het is geschikt voor maximaal vier personen. Het appartement is voorzien van airconditioning en uitgerust met centrale verwarming op gas in alle kamers. De slaapkamer heeft een tweepersoons bed afmeting 180 x 200 cm en een bureau. Indien nodig, kunt u een campingbedje voor kinderen te gebruiken.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
In de buurt van het appartement vindt u alles wat u nodig heeft voor een paar dagen in het appartement verblijven, zoals lokale winkels, bakkerijen, apotheken en kappers, en een superieure koffie bar bevindt zich in hetzelfde gebouw te vinden. Restaurant met lokale specialiteiten is slechts een korte wandeling van het appartement. In de omgeving is een McDonalds en Kruge. Als u met de auto zult u geen probleem met parkeren, dat is rond het gebouw gratis hebben. Wij bieden u de mogelijkheid tot parkeren in de ondergrondse parkeergarage (met een minimum fee). Als u een ruimte voor meer dan zeven dagen nodig hebben, kunnen wij u een korting aan te bieden. Alle informatie en details met betrekking tot het appartement is te vinden op de website: www. appartement-Abel. com
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Centrum: 3 km
  • winkel: 70 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 30 m
  • Apotheek: 30 m
  • Bank: 300 m
  • Postkantoor: 200 m
  • Tankstation: 200 m
  • Busstation: 1.4 km
  • Treinstation: 1.5 km
  • Vliegveld: 14 km
  • Sportactiviteiten: 200 m
Extra faciliteiten
Zorgvuldig en liefdevol ingerichte woonkamer is ingericht met een lederen bank en modern meubilair. In de woonkamer is er een lcd-tv. Volledig ingerichte holte (wasmachine, oven, magnetron, fornuis, koelkast en keukengerei), gecombineerd met een eetkamer heeft alles wat u nodig heeft als je verblijf meer dagen. Gasten kunnen gratis gebruikmaken van een snelle internetverbinding (WiFi), schone lakens, handdoeken en een haardroger gebruiken. Het appartement is gelegen op slechts vijftien minuten lopen van het centrale plein, drie minuten van het Vatroslav Lisinski Concert Hall en een tien minuten lopen van Hypo business center.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Abela
Jelka Đurišić Ljuljka Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Beste vrienden, reizigers, toeristen ... Welkom in Apartment Abel. Ik wacht op u met een glimlach! ;)

De advertentie Appartement Abela heeft 27204 keer bekeken sinds 29.09.2016.