Appartement FlegerZagreb - Zagreb en Centraal Kroatië

prijs vanaf € 80 per nacht
Beschrijving van de woning

NIEUW AANBOD IN HET CENTRUM VAN ZAGREB !!! Appartement Fleger*** is een appartement van 55 m2 gelegen op de 2e verdieping van een woon- en bedrijfsgebouw, bedoeld voor korte termijn (dagelijkse) huur voor max. 4 mensen. Het is gelegen in het hart van Zagreb, op slechts 3 minuten lopen van de beroemde Tkalčićeva-straat en op 10 minuten lopen van het Ban Jelačić-plein. Het appartement bestaat uit een slaapkamer met tweepersoonsbed (200x200), woonkamer met hoekbank, kleine kamers, bar aparte keuken, badkamer, toilet en balkon. Het appartement is uitgerust met alles wat u nodig heeft voor een comfortabel verblijf, waaronder airconditioning, vaatwasser, wasmachine, lcd-tv, radio, cd, USB, wifi, magnetron ... Het appartement wordt verhuurd voor één of meerdere dagen, en reserveren kan via e-mail of telefoon. We kijken uit naar uw komst.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Het voorschot bedraagt 20% van de totale huurprijs van het appartement, betaald op de bankrekening, bankrekening in vreemde valuta of via PayPal-service. Bij aankomst in het appartement dient u het resterende huurbedrag volledig te betalen. Alle andere betalingen worden uitsluitend contant gedaan, wij accepteren geen creditcards en andere betaalmethoden. Toegang tot het appartement op de eerste huurdag is vanaf 14 uur. Het verlaten van het appartement op de laatste dag van gebruik is uiterlijk 11.00 uur. Afhankelijk van beschikbaarheid zullen wij in overleg proberen u zoveel mogelijk te ontmoeten.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 500 m
  • Apotheek: 300 m
  • Bank: 500 m
  • Postkantoor: 100 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 2 km
  • Treinstation: 1.5 km
  • Vliegveld: 15 km
  • Sportactiviteiten: 300 m
  • Discotheek: 500 m
  • Casino: 500 m
Extra faciliteiten
Nabij is het Winkelcentrum (Kaptol Center) met diverse faciliteiten, diensten en een openbare parkeergarage. Parkeren is ook mogelijk voor het appartement, afhankelijk van beschikbaarheid.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Fleger
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 30 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Dubrovnik,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Oktober 2017
zeer goed appartement

We waren erg blij met het appartement, op een geweldige locatie. In de buurt van het centrale plein. Zeer vriendelijke gastheer. Appartement warm, comfortabel, ruim, schoon, raden !!

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Bibinje,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Maart 2017
vakantie

Appartement zeer schoon, volledig uitgerust, in de buurt van het centrum. Eigenaar is zeer toegankelijk en aardig persoon, beschikbaar voor eventuele vragen. Wij raden aan iedereen!

Ik zou dit aanbevelen aan : Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Zadar,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, November 2016
Lof

Het appartement is schoon en netjes. Het is zeer dicht bij het centrum en alle bezocht kunnen worden op de voet. De eigenaar was beleefd en behulpzaam. Aanbeveling.

Ik zou dit aanbevelen aan : Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Marko Fleger Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Ik heb 50 jaar oud, ik ben geboren, ik woon en werk in Zagreb. Ik ben een ingenieur van de elektrotechniek en werken in de telecom-industrie. Reikhalzend uit om u te verwelkomen in ons appartement in het centrum van de stad. Wij kijken uit naar uw komst.

De advertentie Appartement Fleger heeft 41529 keer bekeken sinds 27.04.2014.