Appartement KoFooZagreb - Zagreb en Centraal Kroatië

prijs vanaf € 40 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Zagreb en Zagreb en Centraal Kroatië!
Beschrijving van de woning

Stijlvol en comfortabel appartement gelegen nabij het Maksimir Park, zal de ideale accommodatie voor uw toeristisch of zakelijk bezoek aan de stad. Appartement is 45 m² en bestaat uit twee ruime slaapkamers met een tweepersoonsbed en een slaapbank, keuken en badkamer. Het is ideaal voor een verblijf van twee personen, maar is geschikt voor 3 tot 4 personen. Gelegen in een rustige straat dicht bij het tramstation en de taxistandplaats. Parkeren voor de deur van het gebouw wordt gebracht, maar in de directe omgeving is er gratis parkeergelegenheid. Het appartement is goed verbonden met de rest van de stad.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Accommodatie moet vooraf worden gereserveerd. Voor reserveren is verplicht om een ​​borg te betalen ten bedrage van 20% van de totale prijs. Betaling kan geschieden via bankrekening of zichtrekening. Betaling informatie ontvangt u per e-mail na uw aanvraag. De rest van de huur moet worden betaald bij aankomst in contanten. Creditcards worden niet geaccepteerd. Voor slechts één nacht toeslag van 10 euro. De tijd van binnenkomst in het appartement: vanaf 16 uur op de eerste dag. Vertrektijd van het appartement tot 13 uur op de laatste dag van hun verblijf. In het geval van eerdere aankomst of vertrek, dan kunt u wijzen op de fout. We krijgen om te voldoen, afhankelijk van de beschikbaarheid van de appartementen. Voor een verblijf langer dan 10 dagen korting.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Centrum: 3 km
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 80 m
  • Apotheek: 100 m
  • Bank: 200 m
  • Tankstation: 900 m
  • Busstation: 2 km
  • Treinstation: 2 km
  • Vliegveld: 14 km
Extra faciliteiten
Het appartement is voorzien van verwarming en airconditioning. De prijs is inclusief beddengoed, handdoeken, vloeibare zeep, douchegel, shampoo. Wij bieden onbeperkt draadloos internet, kabel-tv, haardroger en strijkijzer. De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur en gebruiksvoorwerpen voor voedselbereiding en serveren: vindt u een magnetron, waterkoker, koelkast, fornuis en basisvoedingsmiddelen, zoals suiker, zout, peper, thee, koffie te vinden.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement KoFoo
Korana Bašić Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement KoFoo heeft 5045 keer bekeken sinds 07.07.2015.