Appartement Mali Plac BritanacZagreb - Zagreb en Centraal Kroatië

prijs vanaf € 100 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Zagreb en Zagreb en Centraal Kroatië!
Beschrijving van de woning

Apartment Mali Plac ligt in het centrum van Zagreb, op 1 km van het Ban Jelačić-plein, Gornji Grad en het Cvjetni-plein. Accommodatie met airconditioning, gratis WiFi en de sfeer van het oude Zagreb zijn beschikbaar voor gasten, aangezien het appartement is gelegen aan een van de mooiste pleinen van Zagreb, Britanski trg of, in de volksmond, Mali plac, waar de antiekbeurs op zondag wordt gehouden. Het appartement van 60 m2 bevindt zich op de 3e verdieping en bestaat uit 2 kamers - een woonkamer en een slaapkamer (de kamers hebben een ruim tweepersoonsbed en hebben een flatscreen-tv met satellietzenders), een hal, een badkamer met een douche , een wasmachine en een föhn en keuken, die is uitgerust met een koelkast, oven en magnetron. Het appartement is zeer licht, is voorzien van grote raampartijen over de gehele lengte en heeft een leuk uitzicht op het park. Het gebouw heeft een mooie tuin met zitbanken. Parkeren kan voor het gebouw op de openbare parkeerplaats. Populaire bezienswaardigheden in de buurt - Gornji Grad, Trg bana Jelačića, Mimar Museum, Klovicevi Dvori, Botanische Tuin... Min. verblijf 2 nachten.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Vooruitbetaling van 20% van het totale bedrag, de rest van het bedrag wordt betaald wanneer de gast aankomt in het appartement. Er is een mogelijkheid tot transfer van/naar het busstation in Zagreb en de luchthaven van Zagreb. Verblijfsbelasting is bij de prijs inbegrepen. Roken is niet toegestaan in het appartement.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 100 m
  • Dokter: 100 m
  • Apotheek: 100 m
  • Bank: 100 m
  • Busstation: 3 km
  • Treinstation: 1.5 km
  • Vliegveld: 16 km
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Mali Plac Britanac
T MV Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Eigenaar van appartement, professor en gerechtstolk voor Engels. Ik hoop dat je geniet van ons appartement zoals wij. Aangename vakantie, veel zon en mooie herinneringen.

De advertentie Appartement Mali Plac Britanac heeft 4106 keer bekeken sinds 12.12.2022.