Appartement Murin DelfinZagreb - Zagreb en Centraal Kroatië

prijs vanaf € 155 per nacht
Beschrijving van de woning

Het appartement ligt in een rustige omgeving, beschikt over parkeergelegenheid en een garage. Het ligt naast de gratis parkeerplaats van het Sisters of Charity Hospital. 200 meter van de straat en de stadstram. Het bevat 3 slaapkamers en een ontspanningsruimte met een bank (die ook als kantoor gebruikt kan worden), 3 badkamers, 2 terrassen, een woonkamer en een keuken. Wifi, tv-toestel. Slechts een paar tramhaltes ten westen van het Ban Jelačić-plein langs de oude stadsstraat ILICI. Huisdieren, lawaai maken, feesten en dergelijke zijn niet toegestaan. Roken is niet toegestaan. Het appartement is gelegen op de 4e verdieping. Groepen jongeren onder de 28 jaar zijn niet toegestaan.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
aankomst na 16.00 uur, vertrek vóór 11.00 uur Het is verplicht om telefonisch het tijdstip van aankomst door te geven. Betaling bij aankomst. Voor vertrek inspectie van het appartement en, in geval van schade, betaling van de schade voor vertrek. Om het appartement bij vertrek in een slordige en vuile staat achter te laten, is het noodzakelijk om speciale schoonmaakkosten te betalen, die onder normale omstandigheden niet in rekening worden gebracht.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
annulering 15 dagen voor aankomst met restitutie.
Afstand vanaf de woning
  • winkel: 200 m
  • Dokter: 200 m
  • Bank: 300 m
  • Tankstation: 700 m
  • Busstation: 200 m
  • Treinstation: 1 km
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Murin Delfin
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Lara Rajko
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans, Spaans, Sloveens,
Meer informatie over de verhuurder

Welkom lieve gasten! Ik wens u een rustig en aangenaam verblijf in onze appartementen. Wij zijn al ruim 12 jaar met veel liefde bezig met verhuren en hopen aan al uw verwachtingen te kunnen voldoen. Bedankt..

De advertentie Appartement Murin Delfin heeft 1747 keer bekeken sinds 23.12.2023.