Appartement SkyZagreb - Zagreb en Centraal Kroatië

prijs vanaf € 100 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Zagreb en Zagreb en Centraal Kroatië!
Beschrijving van de woning

Een elegant en onlangs gerenoveerd appartement in het centrum van Zagreb, in de directe omgeving van het stadscentrum met een groot aantal historische bezienswaardigheden, culturele evenementen, uitgaansgelegenheden en gastronomische genoegens. Dit alles staat tot uw beschikking op slechts enkele minuten wandelen en de tramhalte bevindt zich voor het gebouw. Het appartement is gelegen op de 4e verdieping van een gebouw met lift en biedt uitzicht over de stad. Er is een mogelijkheid om te parkeren op de binnenplaats van het gebouw, maar dit is niet gegarandeerd. Er zijn betaalde parkeerplaatsen in de straat (zone 1) en op slechts 1 minuut lopen van het appartement bevindt zich een openbare parkeergarage. Het appartement bestaat uit een woonkamer met een slaapbank, een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een inloopkast, een badkamer, een keuken en een apart toilet. Gasten hebben de beschikking over handdoeken, föhn, basisbadkamercosmetica, kluis, koffiezetapparaat, broodrooster, strijkijzer en strijkplank, tv met MaxTV-programma's in de woonkamer en in de slaapkamer...

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De reservering wordt bevestigd door een aanbetaling van 100% van de reserveringsprijs. De aankomsttijd (check-in) is vanaf 15.00 uur en de vertrektijd (check-out) is tot 10.00 uur. Voor de verwachte aankomst ontvangen gasten instructies voor onafhankelijk inchecken.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Restitutie van het voorschot is mogelijk bij annuleringen die langer zijn dan 15 dagen voor de gereserveerde aankomsttijd. Restitutie van vooruitbetaalde bedragen bij annuleringen binnen 15 dagen is niet mogelijk.
Afstand vanaf de woning
  • Centrum: 800 m
  • winkel: 20 m
  • Restaurant: 20 m
  • Apotheek: 50 m
  • Bank: 100 m
  • Busstation: 1.2 km
  • Treinstation: 700 m
  • Vliegveld: 14 km
  • Discotheek: 900 m
  • Casino: 30 m
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Sky
Vanja Keindl Aanbieder vanaf 2022
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Ik ben geboren in Zagreb en woon daar sinds mijn geboorte. Als gast op mijn reizen, maar ook als huurder, hou ik van mooi ingerichte en functionele ruimtes en omgevingen. Elke reis en elk verblijf op een plek moet een prachtige en unieke ervaring zijn, en dat wil ik ook voor al mijn gasten.

De advertentie Appartement Sky heeft 4994 keer bekeken sinds 09.12.2022.