Appartement Studio Mini ExclusiveZagreb - Zagreb en Centraal Kroatië

prijs vanaf € 30 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Zagreb en Zagreb en Centraal Kroatië!
Beschrijving van de woning

Het appartement is gelegen in het westelijke deel van Zagreb, in een rustige buurt Srednjaci. Nabijgelegen gebouw heeft veel groen, parken en speeltuinen. Lake Jarun zogenaamde Zagreb zee is zeer dichtbij, ong. 10 minuten wandelen. Als u op zoek bent naar recreatie in de buurt van het sportcentrum Mladost. Het centrum van de stad neemt u tramlijn 17 en duurt 30 minuten naar Ban Jelacic Square, waar u kunt bezoeken de vele bezienswaardigheden van de stad. Het appartement is modern, bestaande uit een badkamer en een ruimte waarin sprake is van een hal, keuken, eetkamer en een kamer met een bed voor 2 personen. Het appartement beschikt over airconditioning, 3D Smart TV met het geluid systeem, flatscreen-Fi, gratis wi-fi, jaloezieën met afstandsbediening landing. Aan de voorzijde van het gebouw is er een parkeerplaats. Binnen 100 meter zijn er tram- en busstation, winkels, postkantoor, coffeeshops ...

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling: 20% bij boeking (betaling via bankrekening) en 80% bij aankomst In het geval van annulering zal het volledige bedrag worden terugbetaald indien u annuleert een maand eerder. Aankomsttijd van 13:00 of op afspraak. Tijdstip van vertrek tot 11.00 uur of op afspraak.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Centrum: 7 km
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 1 km
  • Dokter: 100 m
  • Apotheek: 100 m
  • Bank: 1.5 km
  • Postkantoor: 100 m
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 7 km
  • Treinstation: 7 km
  • Vliegveld: 17 km
  • Sportactiviteiten: 1.5 km
  • Discotheek: 2 km
  • Casino: 2 km
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Studio Mini Exclusive
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Šibenik,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Studio Mini Exclusive, December 2015
Goed uitgerust en comfortabel appartement

In dit appartement bleef ik voor een lange tijd. Is modern, zeer praktisch. Alles is nieuw en zeer schoon. De badkamer is goed uitgerust met een wasmachine en een haardroger. Het appartement verbleef ik in de winter, verwarming is geweldig. Ik beveel het aan iedereen die op reis was naar Zagreb voor toeristische of zakelijke redenen. De eigenaren zijn aardige mensen, altijd beschikbaar.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Studio Mini Exclusive, September 2015
Geweldig!

Ik besteedden 2 weken in dit appartement, en het is echt een heerlijke plek! Ook al is het een kleine plaats, alles is echt goed georganiseerd, en je hebt een hoog niveau van comfort, volledig ingerichte keuken, de badkamer is perfect, en alle meubels zijn echt modern en kwalitatieve! snelle internet toegang, veel kanalen op 3D-tv;). deze plek is in een heel rustige buurt, en u kunt gemakkelijk parkeren! en belangrijkste de gastheren zijn extreem behulpzaam en zeer vriendelijk! Ik ben het helemaal sterk aan deze plek, met een top kwaliteit en een goede prijs!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Banja Luka,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Studio Mini Exclusive, Oktober 2015
Alle 5!

Zeer mooi en aangenaam verblijf. Het appartement is klein maar goed georganiseerd en zeer comfortabel. Het lijkt erop dat het werd gerenoveerd en alles is schoon en netjes tot in de perfectie. De omgeving is prachtig - veel groen, aangenaam en kalm, en niet ver van de stad en het lijkt erop dat alles is echt dicht. De gastheren zijn erg vriendelijk en beleefd en bereid om te ontmoeten. We blijven zeker hier en de volgende keer, natuurlijk als het niet bezet. Ik beveel!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Snježana Sopta Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement Studio Mini Exclusive heeft 8264 keer bekeken sinds 05.08.2015.