Appartementen Big SmileZagreb - Zagreb en Centraal Kroatië

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Ze bevinden zich in de achtertuin van Crnomerec, in een rustig flatgebouw op de binnenplaats, op slechts een steenworp afstand van alle essentiële voorzieningen. Aantrekkelijke locatie in de buurt van de belangrijkste stadsstraat Ilice, dicht bij de belangrijkste ziekenhuizen (Holy Spirit Hospital, Tumor Institute, Vineyard Hospital), apotheken, supermarkten, banken, postkantoren, cafés, direct openbaar vervoer en de nabijheid van het bos geven u een betere verblijfservaring in Zagreb op uw kortere of langere reizen en voldoen aan al uw behoeften. Onze appartementen zijn een geweldige keuze voor zowel jongeren als gezinnen, zakenmensen of kleinere groepen. We bieden korte verblijven voor zakenmensen, teambuilding en we zijn in staat om de verhuur van de hele faciliteit te organiseren, evenals een betaalbare dagvakantie. GROTE GLIMLACH appartementen zijn modern uitgerust (LED-tv, airconditioning, internet, gratis wi-fi, vijf vriendelijke, gratis parkeren, volledig uitgeruste keuken, badkamer met handdoeken en een haardroger). Binnen het appartementencomplex is een fitnessruimte die beschikbaar is voor alle fitnessliefhebbers. We bieden ook 30% korting op alle drankjes in ons moderne, onlangs geopende café \ Caballero de Zagreb \. We bieden speciale tarieven voor accommodatie in GROTE SMILE-appartementen voor de duur van de beurzen, verschillende zakelijke en culturele evenementen voor alle bezoekers, exposanten en organisatoren.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Onze appartementen wachten om uw huis te worden. Aantrekkelijke locatie aan de hoofdstraat van de stad, dicht bij bos, ziekenhuis, apotheek, bank, postkantoor, café, restaurant, direct openbaar vervoer, supermarkt, in een rustige en schone tuin.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 200 m
  • Apotheek: 100 m
  • Bank: 100 m
  • Postkantoor: 100 m
  • Tankstation: 100 m
  • Casino: 100 m
Extra faciliteiten
Binnen het appartementencomplex is een fitnessruimte die beschikbaar is voor alle fitnessliefhebbers. We bieden ook 30% korting op alle drankjes in ons moderne, onlangs geopende café \ Caballero de Zagreb \.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Big Smile
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Ajdin Eminović Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Big Smile heeft 57241 keer bekeken sinds 11.04.2017.