Appartementen ElgraZagreb - Zagreb en Centraal Kroatië

prijs vanaf € 70 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Zagreb en Zagreb en Centraal Kroatië!
Beschrijving van de woning

ELGRA appartementen zijn gelegen in het centrum van Zagreb, op straat, boven de belangrijkste Ban Jelacic Square en in de buurt van de Stone Gate. De appartementen zijn luxueus ingericht en nieuw ingericht en zijn ideaal voor zakenreizen en comfortabele accommodatie voor gezinnen. Appartementen bijzondere charme geeft een visie op de stad Zagreb Cathedral en Tkalčićeva Straat rijke restaurants en cafes en dicht bij de vele historische en culturele bezienswaardigheden. Appartement 1 bestaat uit een woonkamer, een moderne keuken met eethoek, twee slaapkamers en een badkamer. Het is uitgerust met de volledige technische apparatuur, die een lcd-tv, satelliet (MAX TV), Wi-Fi, wasmachine en vaatwasser en is voorzien van airconditioning en centrale verwarming. Appartement 2 bestaat uit een woonkamer met keuken, comfortabele slaapkamers en een badkamer. Het is uitgerust met een lcd-tv, SAT (MAX TV), Wi-Fi, airconditioning en centrale verwarming.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling geschiedt bij het betreden van het appartement of betaling op onze rekening. Aankomsttijd van 14 uur en naar 10 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 50 m
  • Apotheek: 100 m
  • Bank: 100 m
  • Postkantoor: 200 m
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Elgra
Vatroslav Zanoški Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Elgra heeft 6727 keer bekeken sinds 26.11.2014.