Appartementen Gala Holiday LuxuryZagreb - Zagreb en Centraal Kroatië

prijs vanaf € 105 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Zagreb en Zagreb en Centraal Kroatië!
Beschrijving van de woning

Appartement in een zeer rustige en nieuw ingericht gebouw in het centrum van Zagreb. Uitstekende appartement is ingericht in een gezellige retro-stijl die de indruk van het leven in de stad, evenals het comfort van thuis geeft. Retro meubels met rechte randen of in eenvoudige ronde vormen te verhogen stijl ruimte. De elegante kamers, is er een interactie van retro en moderne stijl zal de meest veeleisende wereld reizigers. Rode details brengen vitaliteit aan elke kamer en geef haar levendigheid en frisheid. Een luxe, luchtig en romantisch appartement zal voldoen aan al uw verwachtingen. Voel je thuis in de volledig uitgeruste keuken met koelkast met vriesvak, gasfornuis, magnetron, broodrooster en een koffiezetapparaat. Er zijn ook basisbehoeften zoals koffie, thee, olie, azijn, zout en suiker. Grotere badkamer heeft een douche, wastafel, toilet, wasmachine, haardroger en toiletartikelen. De kleinere badkamer heeft een wastafel en toilet. Voor hardwerkende en we hebben strijkijzer en strijkplank . De woonkamer bestaat uit een eettafel en een slaapbank van waaruit u kunt genieten van een goede film op de lcd-tv. Het appartement is voorzien van airconditioning en gratis wi-fi. Natuurlijk zijn er twee ruime slaapkamers met grote comfortabele tweepersoonsbedden (afmetingen 1.80 x

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Centrum: 10 m
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 30 m
  • Bank: 50 m
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Gala Holiday Luxury
Mina Iveta Brčić Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Beste gasten, appartementen Gala Rood, Groen en Gala Gala Lavendel in het centrum van de stad, de thuisbasis van 's werelds meest veeleisende reizigers en zijn ingericht volgens ieders smaak. Appartementen in Dubrovnik, op zijn beurt, prikkelen de locatie, gelegen op slechts 30 meter van de zee. Alle details, zie de Apartmanija en contact met ons op met vragen en vragen. Dankjewel!

De advertentie Appartementen Gala Holiday Luxury heeft 5086 keer bekeken sinds 04.02.2015.