Appartementen White & BrightZagreb - Zagreb en Centraal Kroatië

prijs vanaf € 42 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Zagreb en Zagreb en Centraal Kroatië!
Beschrijving van de woning

Appartement White & Bright is een volledig gemeubileerd appartement in het centrum van de stad met eigen parkeerplaats. Slaapkamer is zonnig veel spiegels en uitgerust met een groot bed, een woonkamer ingericht om te ontspannen in de keuken staat om te dineren en genieten van het prachtige uitzicht op de oude stad zal zijn. Het hele huis is voorzien van glas en biedt daarom een ​​prachtig uitzicht over de stad, en op het balkon kunt u genieten van je \s ochtends koffie en het uitzicht op de nabijgelegen berg Medvednica. Het gebouw is gelegen in de buurt van de tramhalte en slechts 5 minuten afstand van het centrale plein nodig, en als je hoofd in de andere richting, op slechts twee stations verwijderd zijn de grootste Zagreb Maksimir Park met de dierentuin en Stadium. Het gebouw is omheind met parkeergelegenheid, uitgerust met cafés, bakkerij, winkel, een kapsalon en stomerijservice en diverse andere voorzieningen. Wij wensen u een aangenaam verblijf.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betalingen kunnen worden contant of door middel van buitenlandse Exchange-account of een zichtrekening. In het geval van een vroege boeking of het betalen via vreemde valuta giro / lopende rekening, wordt de betaling gedaan ten minste 10 dagen vanaf de dag van aankomst. Als het een bevestigde reservering is het noodzakelijk op grond van de bank lag de borg van 1 nachten. Aankomsttijd van 14 uur. Vertrektijd tot 10 uur. Bij annulering in minder dan 10 dagen, zal de borg niet worden geretourneerd.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Centrum: 2 km
  • winkel: 10 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 300 m
  • Apotheek: 100 m
  • Bank: 100 m
  • Postkantoor: 500 m
  • Tankstation: 200 m
  • Busstation: 4 km
  • Treinstation: 4 km
  • Vliegveld: 15 km
  • Sportactiviteiten: 100 m
  • Discotheek: 500 m
  • Casino: 300 m
Extra faciliteiten
In het appartement vindt u een aantal kleine dingen die je nodig zou kunnen hebben op de weg, zoals handdoeken, ijzer, koffie, thee, melk en meer te vinden. De meeste platte prevaleren witte tinten en rustgevende kleuren, en je krijgt een kopje koffie drinken op het balkon - plezier is gegarandeerd.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen White & Bright
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Pula,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen White & Bright, Januari 2015
Ontspannend en mooi

Prachtig uitgevoerd kamer, mooi uitzicht en perfect netjes en schoon appartement. We vertrokken de auto op een eigen parkeerplaats en alles anders uitgevoerd te voet, want alles is in de buurt. Om de belangrijkste markt heb je een 15 minuten lopen, en als je liever de tram, tramhalte ligt op 1 minuut van het appartement. Speciale vermelding voor de bits die je kunt vinden in het appartement, die uw verblijf nog aangenamer zal maken (vooral als je op reis bent met een mooie half, zoals kaarsen, handdoeken, koffie en thee, koekjes ... Complimenten hospita :)

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, Ouderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met een handicap, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Prachtige gasten

Beste Philip en Martin, bedankt voor je complimenten en nogmaals zal ik zeggen dat je echt prachtige gasten en zie je weer :)

Mirela Bijelić Aanbieder vanaf 2010
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen White & Bright heeft 10401 keer bekeken sinds 12.08.2014.