Appartement MarinaCavtat - De regio Dubrovnik

prijs vanaf € 40 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Cavtat en De regio Dubrovnik!
Beschrijving van de woning

Wij bieden volledig gemeubileerd appartement met een balkon, gratis WiFi, airconditioning, satelliet-tv en een eigen parkeerplaats. De keuken is uitgerust met elektrische en magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast en andere noodzakelijke apparatuur in de woonkamer en in de kamer is er een flatscreen-tv. Pebble Beach ligt op 300 meter van de appartementen, waar u kaartjes kunt kopen voor de dagelijkse boottochten naar de Elafit eilanden in Dubrovnik. Appartement Marina is gelegen op 1 km van het centrum van Cavtat, die een extra aanbod van winkels, postkantoren, musea, bars en uitstekende restaurants. Dit is ons eerste jaar van het huren van appartementen in het huis is bijna allemaal nieuw.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Voor de realisatie van de reservering, de klant moet betalen 20% op voorhand van de overeengekomen prijs op de bankrekening van de eigenaar van het appartement, en het resterende bedrag moet worden betaald bij aankomst. Check-in is na 14:00 uur en vertrek voor 10.00 uur. Voor een verblijf langer dan 7 dagen heb je 10% korting.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 1 km
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 400 m
  • Apotheek: 900 m
  • Bank: 900 m
  • Postkantoor: 800 m
  • Tankstation: 4 km
  • Busstation: 100 m
  • Vliegveld: 3 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Wij zijn hier als u vervoer van de luchthaven en de rug nodig hebben. Als u nog vragen neem dan gerust contact met me op.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Marina
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Marina, Juni 2016
prachtig

Uitstekende locatie, een appartement met nieuwe meubels, apparatuur en het gereedschap, parking, rust en stilte, zeer schone lucht - een kalmerende (anti - stress) Hosts erg aardig en beleefd, altijd beschikbaar. Geweldige mensen, prachtige accommodatie, een prachtige ervaring in een prachtige stad, een prachtig uitzicht op de zonsondergang.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Ivo Kristović Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Welkom! Mijn naam is Antonia, ik ben een moeder van twee kinderen. Ik ben geboren in het pittoreske Cavtat. Ik reisde heel Europa, dus ik weet hoe om te helpen de gasten om hun vakantie te genieten. Ik hou van het toerisme en het werken met mensen, ik ben hier voor uw aanvraag.

De advertentie Appartement Marina heeft 4550 keer bekeken sinds 19.05.2016.