Appartementen InesCavtat - De regio Dubrovnik

prijs vanaf € 50 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Cavtat en De regio Dubrovnik!
Beschrijving van de woning

Appartement Ines zijn gelegen in Cavtat, op slechts 600 meter afstand van het strand (5-10 minuten lopen). Het centrum ligt op 1 km afstand en de luchthaven op 4 km. Supermarkt ligt op slechts 200 m. De appartementen zijn voorzien van alle benodigde apparatuur die zal helpen om van hoge kwaliteit en onvergetelijk. Alle units hebben uitzicht op zee, dat bij zonsondergang zal u ademloos. In het gebouw is er een tuin en een terras met barbecue, zodat je hun culinaire vaardigheden kunnen proberen. Parkeren en Wi-Fi is gratis. Uw gasten worden behandeld als koningen en we zullen alles doen om te genieten, en dat je verblijf in ons appartement is een onvergetelijke ervaring die zal herinneren en de jaren vertellen na zijn terugkeer naar zijn huis.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Check-in is vanaf 13 uur en check-out van de faciliteit is tot 11 uur. De borg is 30% van het totale bedrag en de rest wordt betaald bij aankomst op de faciliteit.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 600 m
  • Strand: 600 m
  • Centrum: 1 km
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 400 m
  • Dokter: 900 m
  • Apotheek: 900 m
  • Bank: 900 m
  • Postkantoor: 900 m
  • Tankstation: 4 km
  • Busstation: 900 m
  • Vliegveld: 4 km
  • Sportactiviteiten: 500 m
Soort strand
Zand,
Extra faciliteiten
Bij aankomst in het appartement zal u verwelkomen met een vriendelijke gastheren met een welkomstdrankje. Biedt u alle nodige informatie over de plaats. Het zal helpen adviseren en organiseren van uitstapjes en zorgen voor huurauto's, motorfietsen, fietsen, boten en dergelijke.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Ines
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Ines, Juli 2016
Plek om te bezoeken

Cavtat is een prachtige plek. Appartement Ines is echt speciaal, ik en mijn familie, we waren verrast. Het ziet er beter leven dan op de foto's. De eigenaren waren zeer vriendelijk en behulpzaam, ze gaven ons veel nuttige informatie over de stad, restaurants, stranden en ga zo maar door. We kunnen volgende zomer niet wachten om weer terug te gaan op een iets langere periode. We zouden het zeker aanraden dit appartement, u zult er geen spijt van, omdat je een onvergetelijk uitzicht op de zee en prachtige zonsondergangen kunnen verwachten.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Ivan Udženija Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Sloveens,
Meer informatie over de verhuurder

Mijn naam is John en ik heb 31 jaar. Ik blijf, maar vrienden zeggen dat ik leuk :). Ik hou van reizen en nieuwe mensen ontmoeten. Op mijn reizen verzamelde ik ervaring en kennis van andere huurders, die ik doorgegeven aan hun appartementen. Voor u om te komen en te genieten, voor alles wat ik heb om te helpen uw vakantie onvergetelijk.

De advertentie Appartementen Ines heeft 6456 keer bekeken sinds 05.07.2016.