Appartement MajaJesenice - Regio Split

prijs vanaf € 20 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Jesenice en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Object (huis, tweede rij van de zee), die bestaat uit een appartement en drie kamers te huur biedt toeristen een rustige plek weg van de drukte van de grote toeristische resorts. Ik maak bezwaar ligt in de buurt van het strand. De stad Split is slechts 15, een toeristische plek Omis ligt op 8 km afstand. Dichtbij gelegen busstation met frequente verbindingen ofwel naar Split of in de richting van Omis. Het eerste strand ligt op slechts 100 meter van het huis en in de omgeving zijn er vele prachtige kiezel of zandstranden. Ook ongeveer tien kilometer van het huis is er een canyon van de rivier Cetina.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De aanbetaling van 30% wordt verricht na overleg en bevestiging van de datum van aankomst. De borg kan via PayPal en betaling worden besteed aan de lopende rekening. De rest wordt betaald bij aankomst op de faciliteit. Creditcards worden niet geaccepteerd. De toegang tot het gebouw beste 12H, waarbij het gebouw tot 10H.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 10 m
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 20 m
  • Postkantoor: 300 m
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Gasten met het huren van individuele eenheden binnen de faciliteit (zowel appartementen of kamers) kan een gemeenschappelijke keuken met een eetkamer, een ruim zonneterras en een barbecue. Wij bieden de mogelijkheid van dwarse toeslag. Van de plaats is een mogelijkheid van de georganiseerde boottochten naar het eiland.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Maja
Maja Ivanisevic Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Beste gasten, u bent allen van harte welkom !!!

De advertentie Appartement Maja heeft 4374 keer bekeken sinds 13.01.2016.