Appartementen Vila JukićMakarska - Regio Split

prijs vanaf € 45 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Makarska en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Villa Jukić is gelegen in een van de mooiste toeristische bestemmingen aan de Kroatische kust. Het is gelegen in het centrum van Makarska, vlakbij het busstation en op 200 meter van het strand. Villa Josip Jukić heeft 13 luxe appartementen, gratis WiFi in elke kamer en een eigen beveiligde parkeerplaats voor 10 auto's. Vila Jukić Biedt hotelaccommodatie voor haar gasten, die niet alleen eten omvat. Het vriendelijke personeel, de dagelijkse schoonmaak van de appartementen en de beschikbare informatie over alles wat u interesseert, zullen u aanmoedigen om van een welverdiende vakantie te genieten. De appartementen zijn modern uitgerust, met een oppervlakte van 30-50 vierkante meter. Elk appartement heeft een balkon, een met uitzicht op de zee en het andere op de berg Biokovo. Het is ook mogelijk om uitstapjes te organiseren naar het Biokovo Nationaal Park en de religieus beroemde bestemming Medjugorje. Wees onze gast! Villa Jukić

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Een aanbetaling van 30% van het totale bedrag van de reservering op de bankrekening en de rest wordt bij aankomst betaald. Als u een maand voor aankomst annuleert, zullen wij het voorschot terugbetalen, en als u binnen een maand voor aankomst annuleert, zullen we niet terugbetalen, maar u kunt het gebruiken als een voucher in onze Villa wanneer u maar wilt :)
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Een aanbetaling van 30% van het totale bedrag van de reservering op de bankrekening en de rest wordt bij aankomst betaald. Als u een maand voor aankomst annuleert, zullen wij het voorschot terugbetalen, en als u binnen een maand voor aankomst annuleert, zullen we niet terugbetalen, maar u kunt het gebruiken als een voucher in onze Villa wanneer u maar wilt :)
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Centrum: 50 m
  • winkel: 10 m
  • Restaurant: 10 m
  • Dokter: 50 m
  • Apotheek: 30 m
  • Bank: 50 m
  • Postkantoor: 50 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 10 m
  • Vliegveld: 60 km
  • Haven: 80 m
  • Sportactiviteiten: 80 m
  • Discotheek: 10 m
  • Casino: 50 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Het biedt hotelaccommodatie voor zijn gasten, die niet alleen eten omvat. Het vriendelijke personeel, de dagelijkse schoonmaak van de appartementen en de beschikbare informatie over alles wat u interesseert, zullen u aanmoedigen om van een welverdiende vakantie te genieten. We zullen proberen u de mogelijkheid te bieden om een auto te huren, vervoer naar de luchthaven, excursies te organiseren, wat u maar wilt :)
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Vila Jukić
Opmerkingen
Niet tevreden 1/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Sevnica,
Niet tevreden (1/5) Verbleven in A4+2, Augustus 2021
Ze rekenen iets, maar je krijgt een stuk minder

We boekten appartement nr. 302 twee maanden eerder en betaalden een voorschot dat niet klein was, maar toen we aankwamen, was het appartement verhuurd aan andere gasten. We kregen appartement 102 aangeboden, waar geen airconditioning werkt (buiten 37 ° C), de airconditioning is niet in beide slaapkamers zoals het hoort, of een terugbetaling, omdat ze weten dat Dalmatië vol is en er nergens gratis appartementen zijn . Dit is geen professionele houding ten opzichte van de gast en als u bij hen boekt, moet u zich ervan bewust zijn dat u een "kat in een zak" kunt krijgen. Ik raad het niet aan als je ergens anders heen kunt gaan !!!

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Snježana Jukić Aanbieder vanaf 2021
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans, Tsjechisch, Slowaakse, Hongaars, Sloveens,
Meer informatie over de verhuurder

Breng een onvergetelijke vakantie door in een van de mooiste villa's in het hart van Makarska. We kijken uit naar uw komst en staan tot uw beschikking voor alle vragen :)

De advertentie Appartementen Vila Jukić heeft 13156 keer bekeken sinds 19.05.2021.