Appartementen Kestenovi dvoriOpatija - Kvarner

prijs vanaf € per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Opatija en Kvarner!
Beschrijving van de woning

Appartementen Kastanje Palace *** zijn moderne accommodatie met gratis WiFi en een eigen parkeerplaats. Gelegen in een zeer rustige omgeving met veel groen en frisse lucht, zal slechts 2 km van Lovran en 6 kilometer van Opatija, deze familie accommodatie met een oude traditie van het toerisme bieden u volledige ontspanning voor lichaam en geest. Appartementen Kastanje Palace is onderdeel Kvraner Familie Kwaliteit merk dat uitstekende accommodatie en gastvrijheid garandeert. Gasten kunnen het ruime terras te gebruiken met barbecue met uitzicht op de zee, het groene deel van de tuin en een speelplaats voor kinderen. Er zijn klimatizrano appartementen, maat 20 en 40m2, geschikt voor twee tot vijf personen. Elk appartement heeft een eigen ingang, terras, eetkamer, een eigen badkamer met bad of douche, een volledig uitgeruste keuken met koelkast, gasfornuis, magnetron, koffiezetapparaat en alle benodigde keukengerei. Huisdieren zijn welkom. Contant geld, creditcards en online betalingen via de website mogelijk te maken.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
* Cash en creditcards worden geaccepteerd. * Online betalen met een creditcard op onze website enabled Huisdieren zijn welkom. Huisdieren zijn. Gratis - Wifi internet Gratis - Air Gratis - Parkeren op het terrein Gratis - Wasmachine heks die u kunt gebruiken op aanvraag Gratis - Strijkijzer en strijkplank op aanvraag beschikbaar Gratis - Kaarten en flyers
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 2 km
  • Strand: 2 km
  • Centrum: 2 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Om te genieten van de vakantie en vriendelijke sfeer, er is een grote gemeenschappelijke tuin en BBQ grill terras met uitzicht op de baai van Kvarner en de rivier. Voor de jongere is beschikbaar voor het groene deel van de werf en een speelplaats voor kinderen. Het huis heeft meerdere appartementen en is geschikt voor meerdere gezinnen, en het gebouw is mogelijk izrentati geheel.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Kestenovi dvori
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Wiena,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Kestenovi dvori, April 2015
Grote plaatsen en uitzicht op zee

Mooi, schoon huis, prachtig uitzicht op zee. Ruime parkeerplaats en tuin.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Marko Biro Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Wees vrij om ons te contacteren 0-24 Onze accommodatie faciliteiten zijn open gedurende het hele jaar.

De advertentie Appartementen Kestenovi dvori heeft 6358 keer bekeken sinds 03.12.2014.