Appartement Garden ResidencePodstrana - Regio Split

prijs vanaf € 50 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Podstrana en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Appartement Garden Residence ligt op slechts 350 meter van de zee en de prachtige zand- en kiezelstrand in Podstrana. Gelegen in een rustige Dalmatische omgeving dicht bij alle toeristische attracties in het bijzonder de beroemde paleis van Diocletianus, die onder bescherming van UNESCO, in het centrum van Split. Het centrale busstation, het treinstation en busstation liggen op slechts 10 minuten afstand van ons appartement. We zijn verbonden zeer frequente lokale bus lijn met het centrum van Split. We zijn ook goed verbonden snelweg naar Trogir 25 km en Omiš 6 km. De luchthaven van Split ligt op 25 km afstand. Het appartement is stijlvol ingericht en uitgerust met alle benodigde faciliteiten beschikbaar voor toeristen. Ons voordeel is authentiek barbecue die open is tijdens uw verblijf. Een mooie tuin met tuinmeubilair biedt een mooie, rustige en intieme sfeer vol met mediterrane lucht. En in het bijzonder dient te worden opgemerkt dat je de enige gasten in ons huis en particuliere eigendommen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Voorschot op het bedrag van 30% op de bankrekening, de rest bij aankomst in contanten
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Apotheek: 300 m
  • Postkantoor: 300 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Fietsverhuur toeslag. Welkomstdrankje bij de prijs inbegrepen. Het appartement beschikt over een ruimte voor het stallen van fietsen, en in het appartement zijn toeristische kaarten, brochures en folders. We hebben een eigen parkeerplaats die is gevonden voor de gasten gratis. Wij bieden ook gratis airconditioning en gratis Wi-Fi en een wasmachine. Het is mogelijk om huisdieren te blijven op voorhand. De dichtstbijzijnde supermarkt ligt op slechts 250 meter van onze faciliteit. Spa en een tennisbaan zijn zeer dichtbij. In de buurt van sportfaciliteiten: lichaam en fitness center 300m, fietspad van het appartement naar Upper Podstrana, golfbaan, voetbal, tennis ... In de buurt zijn en de voorzieningen: bars, snelle DOM, tabac, kranten, zoetwaren, fruittelers, visboer, supermarkt, bakker, fitness en body center. Apotheek, dokter, kapper 400m.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Garden Residence
Jasminka Jurašin Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement Garden Residence heeft 2912 keer bekeken sinds 15.03.2017.