Appartementen MagnoliaVodice - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 75 per nacht
Beschrijving van de woning

De Magnolia-appartementen bevinden zich op de 1e verdieping van een gezinswoning, in een rustige omgeving in Vodice, vlakbij de hotels Olympia en Imperial. De appartementen liggen op slechts 5 minuten lopen van het strand en op 15 minuten lopen van het centrum van Vodice. In beide appartementen is gratis internet beschikbaar, evenals parkeergelegenheid voor de deur. Elk appartement heeft 2 ruime kamers, een volledig uitgeruste keuken met een magnetron, een inductiekookplaat, een waterkoker, een koelkast en een eigen badkamer met een wasmachine en een haardroger. Magnolia Appartement 1 heeft een ruim terras waar u kunt genieten van warme zomeravonden, terwijl Appartement 2 een kleiner balkon heeft. Wij verheugen ons op uw komst in Vodice en onze appartementen! :)

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Aankomsttijd: vanaf 14.00 uur Vertrektijd: tot 10.00 uur Als u accommodatie in onze appartementen wilt boeken, moet u 30% van de totale prijs van de accommodatie op onze rekening in Zagrebačka banka betalen. Het restant van de betaling kunt u bij aankomst contant of op een bankrekening voldoen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
U kunt uw accommodatiereservering 1 maand voor aankomst kosteloos annuleren.
Afstand vanaf de woning
  • Vliegveld: 60 km
  • Haven: 1.2 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Wij verwelkomen u bij aankomst met een welkomstdrankje, onze zelfgemaakte producten zoals olijfolie, gedroogde vijgen, amandelen, beignets... In de appartementen zijn er ook aanvullende brochures en catalogi van de stad Vodice over de faciliteiten die zij bieden .
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Magnolia
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Tereza Storic
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
De advertentie Appartementen Magnolia heeft 420 keer bekeken sinds 08.04.2024.