Appartementen Mliko i PalentaRažanac - De regio van Zadar

prijs vanaf € 85 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Ražanac en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

Pas gerenoveerd oud stenen huis (ca. 1850) in het hart van een klein rustig vissersdorpje met uitzicht op de zee (melk) en de berg Velebit (polenta) is ideaal voor een familievakantie. Alle voorzieningen zijn op loopafstand van maximaal 5 minuten lopen - u hoeft niet in de auto te stappen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij boeking verwachten wij een aanbetaling van 30%. Inchecken vanaf 16.00 uur Uitchecken tot 10.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Bij annulering 14 of meer dagen van tevoren wordt het voorschot volledig terugbetaald, bij annulering binnen minder dan 14 dagen vervalt het recht op restitutie van het voorschot.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 30 m
  • winkel: 20 m
  • Restaurant: 10 m
  • Dokter: 100 m
  • Apotheek: 50 m
  • Postkantoor: 100 m
  • Sportactiviteiten: 10 m
  • Nationaal Park: 20 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
De prijs is inclusief een welkomstdrankje. Het is mogelijk om boottochten te organiseren met een lokale visser en gevangen vis te consumeren met gitaar, wijn en zang. Het is mogelijk om tochten met ATV's (quads) te organiseren. Nationaal Park Paklenica is zichtbaar vanuit het appartement en kan zowel zelfstandig als georganiseerd worden bezocht.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Mliko i Palenta
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Duga Resa ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio, Augustus 2022
Een beoordeling

We kwamen uit bij een net, schoon appartement, dat qua uiterlijk volledig overeenkwam met de foto's. De gastheren zijn vriendelijke mensen waarmee alles geregeld kan worden. We werden begroet met een verfrissend drankje, capsules voor het koffiezetapparaat, koekjes. Ik was aangenaam verrast door de wasmachine en vaatwasser, grote inloopdouche en Netflix. Het terras is afgesloten en dus ideaal voor kleine kinderen, er is geen angst om de weg op te rennen. De ligging is ideaal, op 5 minuten lopen van diverse stranden, een kiosk, een strandbar, een bakker en twee kleine winkeltjes. Alles wat je nodig hebt binnen handbereik zonder in de auto te hoeven stappen. De plaats is klein en rustig, ideaal voor een rustige vakantie zonder veel lawaai 's nachts. Ik raad het iedereen aan die een echte vakantie wil. We zullen zeker op een dag terugkomen.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Milko Palenta Aanbieder vanaf 2021
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Spaans, Frans,
De advertentie Appartementen Mliko i Palenta heeft 19791 keer bekeken sinds 11.08.2021.